Gratis levering vanaf 2 weken verhuur

Bouwdrogers of elektrische mobiele ketels huren

Goedkoop een bouwdroger huren? Dan ben je bij DM Bouwdrogers aan het juiste adres. Krachtig, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen: dat zijn de bouwdrogers van DM Bouwdrogers in een notendop. Van een middelgrote DF 400-bouwdroger tot 400m³ – ideaal voor appartementen en kleinere woningen – tot de DF 800-bouwdroger voor ruimten tot 800m3. Voor een snelle en goedkope bouwdroging bij ruwbouw of vochtproblemen.
Wil je het droogproces nog versnellen? Kies dan voor de TTV 4500, een multifunctionele ventilator. Ander toebehoren zoals een waterpompkit of vochtmeter zijn eveneens te huur.

Wij verhuren ook elektrische mobiele ketels. Ben je op zoek naar een tijdelijke verwarmingsbron? Een elektrische mobiele ketel wordt gebruikt bij het opstarten van vloerverwarming, het uitdrogen en verwarmen van bouwen of om de chape of pleisterwerken sneller te laten drogen.  Een energiebron als deze kan ook gebruikt worden als tijdelijke verwarmingsinstallatie met vloerverwarming of radiatoren. 

Gratis levering, plaatsing én afhaling

Een bouwdroger of mobiele elektrische ketel huren kan al vanaf 2 weken. Wil je een bouwdroger of tijdelijke verwarming huren voor meerdere weken, maanden of zelfs een jaar? Dat kan allemaal. Bovendien leveren we snel en altijd binnen 24 uur. We helpen je bij het opstarten, geven advies en halen de bouwdroger terug op wanneer jij dit wenst. Allemaal gratis. Verlengkabels en mortelkuip inclusief.
Waterschade? Dan komt de verzekering misschien wel tussen. Contacteer ons en we bekijken het voor je.

DM Bouwdrogers: jouw Dryfast-partner

Al onze bouwdrogers zijn van het oerdegelijke merk Dryfast. Zo garanderen wij kwaliteit en een snelle bouwdroging. Na verhuur controleren wij de bouwdrogers op eventuele defecten en spuiten we het rooster proper. Klaar voor een nieuwe opdracht.